SKAGEN HYBRID SMARTKLOKKER

SKAGEN er et moderne livsstilsbrand kjent for sine funksjonelle og nyttige kvalitetsprodukter. Deres misjon er å kombinere inspirasjonen fra det danske designperspektivet med moderne innovasjon. Du trenger ikke lenger ofre stilen når du velger smartklokke eller aktivitetstracker, for SKAGEN Connected har kombinert det beste fra to verdener i sin nye Hybrid Smartwatch. Dette er en kolleksjon av wearable teknologi som ser like bra ut som det fungerer.

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede og autorisert forhandler av Skagen i Norge. Med underkant av våre 90 butikker har vi de beste forutsetninger for å gi deg god service og den hjelpen du trenger i butikk eller via netthandel. Ønsker du f. eks. å bytte varen du har kjøpt på nett har du også mulighet til å bytte i en av våre butikker. Det samme gjelder ved annen type service som lenkekorting, batteriskifte, rembytte etc. Alle våre Skagen klokker leveres i et flott etui med garantikort og kjøpsbevis. Vi kan garantere at alle klokker kjøpt i Bjørklund er 100 % originale.
Alle klokkene nedenfor lagerføres og er klare til å sendes uten ekstra fraktkostnader!

Hagen Connected Steel-Mesh Sølv Hybrid Smartklokke Les mer
Hagen Connected Leather svart Hybrid Smartklokke Les mer
Hagen Connected Leather Brun Hybrid Smartklokke Les mer
Hagen Connected Titanium and Leather Lysbrun Hybr... Les mer
Hagen Connected Steel-Mesh Blå Hybrid Smartklokke Les mer
Hagen Connected Steel-Mesh Svart Hybrid Smartklokke Les mer
Hagen Connected Leather Brun Hybrid Smartklokke Les mer

Registrerer alle dine aktiviteter

Få en sunnere livsstil - Skagen Connected gir deg enkelt oversikt over aktivitetsnivå, søvnmønster og mye mer. Sett deg selv mål og følg med på din egen fremgang med Skagen Connected Appen.

Varsler innkomne samtaler og meldinger

Klokken vibrerer når du får en melding eller telefonsamtale. Du kan selv stille inn slik at den varsler deg bare når det kommer fra de viktigste personene i livet ditt.

Alltid riktig tid

Automatisk oppdatering til riktig tid og dato hvor enn i verden du er. Til og med når du beveger deg fra en tidssone til en annen. Bytt mellom to tidssoner med et tastetrykk.

Få dine favortittfunksjoner med et tastetrykk

Med Skagen Link teknologien kan du ta bilder, ringe med telefonen din, styre musikken og nå dine mål med bare et tastetrykk.

Ingen lading av batterier

En ladefri Hybrid smartklokke med vanlige klokkebatterier som varer inntil 6 måneder,