FORLOVELSES- OG GIFTERINGER!

Med sin unike form som hverken har en begynnelse eller slutt, er ringen et symbol på evigheten og tas i bruk den dagen man inngår forlovelse eller ekteskap. Vielsesringen har vært en del av vår tradisjon i lang tid, men det var i det gamle Egypt at tradisjonen først oppstod. Datidens symbol på evig troskap var ikke en ring, men et armbånd eller halssmykke som kvinnene bar.

Bjørklund er tradisjonsrike, samtidig som vi kan gi deg et bredt utvalg hvor valgmulighetene er mange. I våre butikker kan dere i fred og ro prøve og sette sammen det ringparet som passer deres personlighet og hånd best. Her kan du lese mer om våre gifteringer og finne ut hvilke ringer som passer dere best.

 

 

Øverst på ønskelisten

 

Det er ingen tvil om at diamanter er gaver som varer lengst, og de er det sterkeste symbolet for evig kjærlighet. De kalles både en kvinnes beste venn, og skal vare for evig. Sett ord på følelsene og gi en diamant i gave som varer år etter år.

 

Les mer

 

 

Marker bryllupsdagene - hvilket jubileum har du?

 

Det å gi hverandre en liten oppmerksomhet på dagen skader sjelden forholdet! Gjerne en gave som matcher navnet på bryllupsdagen. Men de fleste damer vi kjenner blir mer begeistret for diamanter enn for bomull :)

 

Hvilken bryllupsdag har du?

 

 

Gravering

 

Disse ringene er gravert med egen håndskrift og pyntet med diamanter som gjør ringene helt unike. Gravering av navn og dato er mest vanlig innvendig i ringer, men du kan også gravere ringene utvendig eller bruke din egen håndskrift.

 

Les mer om gravering

 

 

Diamanter - alt du trenger å vite

 

Finn ut og les mer om diamanter og lær om de fire c`er. Her finner du alt du trenger å vite om diamanter.

 

Finn ut mer om diamanter

Gifteringer

Frierringer

Morgengave

Hvilken brud er du?

Smykker til anledningen

Øverst på ønskelisten

Bryllupsdagene