Lær barna klokken med disse 5 smarte klokketipsene!

Det ligger en viss stolthet i det å få sin første klokke - et barneskritt mot den store voksne verden. Bjørklund har et stort utvalg av klokker til barn. Store, små, fargerike og nøytrale med borrelås eller rem. Her er 5 gode tips til deg som skal kjøpe klokke til en liten håpefull:

 

 

Utseende teller

 

Hvis det er en fin eller kul klokke som barnet liker, er det lettere og morsommere for barnet å lære seg klokken.

 

Se utvalg her

 

 

Enklere å lese

 

En tallskive med masse pynt og effekter kan være distraherende for en som skal lære seg klokken for første gang. Våre barneklokker er tydelige og klare slik at de er lette å lese.

 

Se utvalg her

 

 

Farger hjelper

 

Forskjellige farger eller form på viserne kan gjøre det lettere å skille lang, kort og tynn viser fra hverandre.

 

Se utvalg her

 

 

Klokker som tåler vann

 

På en barnearm blir klokken som regel utsatt for litt hardere behandling enn ellers. Det kan være lurt å velge en klokke som tåler en støyt og er vanntett. Våre Gul klokker til barn er spesielt robuste, er vanntette og har et titanium baklokk som hindrer allergiske reaksjoner.

 

Se utvalg her

 

 

Lett håndterlige låser

 

Barn liker å klare seg selv. Med en vanlig spenne på remmen kan det være vanskelig å ta av og på seg klokken. Da kan borrelås være et godt alternativ. Vi har et bra utvalg av klokker med borrelås. Det går også an å kjøpe en klokke med vanlig rem og bytte ut til en med borrelås, så har du begge deler.

 

Se utvalg her